Prachtige poort met boog

Deze prachtige functionele geautomatiseerde poort is een echte eyecatcher. Door zijn breedte van 4,80 meter is het een imposante, maar zeker ook functionele poort.


Deze poort word aangedreven door grondmotoren. Zo ervaart u het gemak zonder afbreuk te doen aan het ontwerp van de poort.

Functionele poort


Door de flinke doorrijbreedte bij deze poort kan er met gemak zwaar verkeer doorheen.


In deze situatie is de automatische poort geplaatst bij een loonbedrijf waar veel trekkers en landbouwmachines doorheen rijden. Ideaal met deze breedte.


Door tijdens de spitstijden gebruik te maken van een tijdklok wordt het aantal bewegingen van de poort geminimaliseerd en de levensduur van de motoren verlengd.


Automatische poort


Het gemak van deze automatische poort zit 'm in de aandrijving. 2 grondmotoren voor deze poort van het merk Comunello zorgen ervoor dat de poort probleemloos zijn werk doet. Een GSM opener breid het gemak uit. Door naar een specifiek telefoonnummer te bellen word de poort geopend. Ideaal wanneer er veel gebruikers zijn die de automatische poort kunnen bedienen.


Zo kunnen de handzenders van de poort ook niet zoek raken.


Uw automatische poort


Bent u op zoek naar een automatische poort en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op om u merk onafhankelijk te laten adviseren met de beste oplossing voor uw poort.

Vraag nu uw offerte aan