Draaipoort met hout beklede kolommen

Verderop hetzelfde terrein is een handmatige poort geplaatst waarin de lijnen van het ontwerp van de hoofdpoort zijn doorgetrokken.


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Automatische draaipoort


Om van deze draaipoort een comfortabele veiligheidsbarriĆØre te creĆ«ren is er een automatisering onder de poort gemonteerd. Door de grindmotoren voor deze draaipoort kan de poort bediend worden door middel van handzenders. Wanneer deze gebruiker aan komt rijden kan hij van grote afstand de poort al openen en direct doorrijden het terrein op. Bij het verlaten van het terrein hoeft de gebruiker zich geen zorgen te maken omdat de poort zichzelf zal sluiten na een pauzetijd. 


Door deze toegangstechniek wordt diefstal van bijvoorbeeld machines belemmerd en voorkomen.


Als er kinderen spelen is het natuurlijk ook een veilig idee wanneer deze achter een veilig gesloten poort zorgeloos kunnen spelen.


Merkonafhankelijk installateur


Fortac Toegangstechniek is niet merk gebonden. Daardoor installeren wij allerlei merken poortautomatisering. Ook voeren wij onderhoud uit aan alle merken poortautomatisering. Hierdoor kunnen we vooral met de klant meedenken en oplossingen toepassen voor elke specifieke situatie.


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vraag nu uw offerte aan