Onweerschade automatische poort

Het gebruik van een geautomatiseerde poort is natuurlijk comfortabel. Ook biedt het een veilig gevoel. Met het juiste onderhoud kan een automatisering lang mee.


Een van de oorzaken van een storing kan een hevige onweersbui zijn. Een storing na onweer aan uw automatische poort kan erg vervelend zijn. Om het comfort en uw veiligheid zo snel mogelijk te herstellen kan Fortac Toegangstechniek uw storing oplossen.


Hoe snel het is opgelost hangt af van de schade aan de besturing van de poort.

Onweerschade automatische poort

Poort storting...

Een storing aan uw automatische poort met als oorzaak onweer, gaat in de meeste gevallen om de besturing.


De besturing is een printplaat met gevoelige elektronica. In geval van onweer kan een piekspanning in de printplaat slaan en onherstelbare schade aanrichten.

Storing automatische poort


Een storing aan uw automatische poort met als oorzaak onweer, gaat in de meeste gevallen om de besturing. De besturing is een printplaat met gevoelige elektronica. In geval van onweer kan een piekspanning in de printplaat slaan en onherstelbare schade aanrichten.


Gelukkig is Fortac Toegangstechniek merk onafhankelijk en kan daardoor iedere poort weer draaiend krijgen. Heeft u last van een een storing? Bel 033-23 40 900 of neem contact op.

Vraag nu uw offerte aan